Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte

Lyt gratis

Ved Bookbeat i 90 dage (annonce)

Lyt gratis

Ved Podimo i 30 dage (annonce)

Forfatter: Jytte Vikkelsøe
Oplæser: Jytte Vikkelsøe
Forlag: Gyldendal
Tid: 8 timer og 14 minutter
Lydbog og e-bog

Beskrivelse

I Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte fortæller psykolog Jytte Vikkelsøe dig præcist, hvad bogens titel antyder.

Der er altid en dybereliggende årsag til, hvem du forelsker dig i. En årsag, som du ikke selv umiddelbart kender til, fordi den befinder sig i dit ubevidste sind.

Med bogen Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte lærer Jytte Vikkelsøe os, hvad der helt præcist sker, når vi forelsker os.

Derudover lærer vi, hvorfor vi forelsker os i det hele taget og hvorfor kærligheden så ofte ender med at gå i stykker.

Jytte Vikkelsøe afdækker den romantiske kemis mysterium gennem både teori og virkelige eksempler fra hendes arbejde med kriseramte par.

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte går i dybden med, hvorfor konflikter opstår i et parforhold.

Hvad mere spændende er, at vi lærer, hvorfor konflikter og uoverensstemmelser er en forudsætning for, at vi forelsker os.

Jytte Vikkelsøe understreger det store potentiale, der ligger i vores konflikter. Det er nemlig gennem disse, at vi kan finde tilbage til vores fulde jeg.

Dét fulde jeg, som vi gennem år har lært at gemme væk for at tilpasse os vores omgivelser.

Anmeldelse

Jytte Vikkelsøe har med Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte formået at kortlægge årsagerne til forelskelse, kærlighed og konflikter på en forståelig og spændende måde.

Bogen er velskrevet og består af en blanding af teori og praktiske eksempler fra kriseramte par.

Efter at have hørt Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte som lydbog, sidder jeg tilbage med en aha-oplevelse.

Jytte Vikkelsøe fortæller, hvordan vores ubevidste sind sikrer, at vi altid vil forelske os i en person, som besidder de kvaliteter, vi selv har gemt langt væk. Når vi forelsker os, låner vi derfor følelsen af atter at være vores hele selv igen.

Gennem vores barndom lærer vi at tilpasse os vores forældre for at opnå deres kærlighed. Vi gemmer derfor de ”dårlige” sider af os selv væk. Denne tilpasning skaber dybe sår i vores sind.

Når vi forelsker os, er det lige netop disse sår, som vores partner formår at kradse i. Det er dét, der forårsager vores fastlåste konflikter.

Jytte Vikkelsøe giver os med Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte modet til at være nysgerrige på disse dybereliggende mekanismer.

Hvis vi formår at være nysgerrige, vil vi blive stort belønnet. Vores følelse af at være hele vil ikke længere være betinget af vores partner. Vi vil nemlig skabe følelsen i os selv.

Efter at have hørt lydbogen, har jeg fået modet til at gå ind i den mørke skov og lade stien vise sig for mig. For, hvem vil ikke gerne opleve at være den fulde udgave af sig selv?

Bedømmelse af bogen

Bedømmelse af oplæseren

Jeg har hørt Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte som lydbog ved BookBeat.

Du kan finde min bedømmelse af lydbogen i BookBeats app:

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte lydbog anmeldelse

Hvor kan jeg lytte til Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte som lydbog gratis?

Du kan lytte til Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte som lydbog gratis i 60 dage ved BookBeat.

Du kan også høre Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte som lydbog ved Podimo, Mofibo, Nextory og Bog & idé.

Anmeldt d.

Betina Christiansen Lydboghylden 22092023

Betina Christiansen

Mit navn er Betina og jeg er ejer af Lydboghylden.dk. Jeg har tre års erfaring som boganmelder og hører lydbøger hver eneste dag. Derudover har jeg en kandidatgrad fra Aarhus Universitet.