En lille bog om, hvorfor de fleste forældre skal gøre langt mindre, end de tror

Lyt gratis

Ved Bookbeat i 60 dage (annonce)

Forfatter: Lene Tanggaard
Oplæser: Anne-Mette Johansen
Forlag: Gyldendal
Tid: 2 timer og 34 minutter
Lydbog og e-bog

Beskrivelse

I dag er det en stor bekymring for mange forældre, om de nu er gode nok i deres forældreskab.

Som forældre vil vi gerne gøre så meget, vi kan for vores børn. Vi vil stå til rådighed hele tiden for at hjælpe vores børn.

Men hvad nu hvis forældre i virkeligheden slet ikke behøver at gøre så meget?

I En lille bog om, hvorfor de fleste forældre skal gøre langt mindre, end de tror tager psykolog og professor Lene Tanggaard dette spørgsmål op.

Lene Tanggaard har skrevet fagbøger om både opdragelse og læring før. I lydbogen En lille bog om, hvorfor de fleste forældre skal gøre langt mindre, end de tror gør hun dog noget andet, end hun plejer.

Hun bringer sig selv i spil som mor. Lene Tanggaard har nemlig selv oplevet hvor selvkritisk og skyldbetynget forældreskabet kan være.

Hvis du har oplevet de samme følelser, vil du med garanti synes om lydbogens indsigter.

Langt de fleste forældre gør det nemlig fremragende. Derfor er vores grundusikkerhed slet ikke nødvendig.

Lene Tanggaard understreger, at det vigtigste som forældre er at holde fast i sin dømmekraft. Du er den, der kender dit barn bedst. Hvis du sørger for at se og lytte til dit barn og lade dig guide af din egen intuition, vil du være på rette spor.

I En lille bog om, hvorfor de fleste forældre skal gøre langt mindre, end de tror understreges det dog også, at du skal huske at række ud efter hjælp.

Der er ingen skam i at bede om hjælp til de opgaver, du ikke selv kan overkomme. Der er nemlig aldrig nogen, der er blevet en bedre forælder af at klare det hele selv.

Anmeldelser

En lille bog om, hvorfor de fleste forældre skal gøre langt mindre, end de tror er en fantastisk lydbog for alle forældre.

Lydbogen går meget imod tidligere tendenser om at være en super-forælder, der kan klare alting selv.

Med budskabet om at droppe præstationspresset og i stedet for have realistiske forventninger – både til dig selv og andre – hjælper lydbogen dig med langt om længe at sænke skuldrene.

Det er dog ikke kun dig selv, der kan få gavn af lydbogens indsigter. Dine børn vil med garanti også få det bedre, hvis du begynder at implementere nogle af Lene Tanggaards budskaber.

En lille bog om, hvorfor de fleste forældre skal gøre langt mindre, end de tror har fået rigtig gode tilbagemeldinger fra lytterne.

I BookBeats app har lydbogen fået 4,2 stjerner for både selve bogen og oplæsningen af lydbogen.

Bedømmelse af bogen

Bedømmelse af oplæseren

En af lytterne udtaler blandt andet følgende:

En lille bog om, hvorfor de fleste forældre skal gøre langt mindre, end de tror lydbog anmeldelser

Lydbogen beskrives som meget aktuel og som en lydbog, alle forældre vil have glæde af at høre.

Hvis du er kommende forælder, vil denne lydbog også være lige, hvad du har brug for at høre.

Lene Tanggaard har skrevet en fantastisk lydbog, der gør op med middelmådigheden. Hun inddrager både forskning og egne erfaringer, hvilket tilsammen skaber en utroligt brugbar lydbog.

Det bedste af det hele er, at lydbogen kun varer omkring 2,5 timer. Det er derfor muligt for de fleste forældre at finde tid til at høre lydbogen og blive belønnet med uundværlige indsigter.

Hvor kan jeg lytte til En lille bog om, hvorfor de fleste forældre skal gøre langt mindre, end de tror som lydbog gratis?

Du kan lytte til En lille bog om, hvorfor de fleste forældre skal gøre langt mindre, end de tror som lydbog gratis i 60 dage ved BookBeat.

Du kan også høre En lille bog om, hvorfor de fleste forældre skal gøre langt mindre, end de tror som lydbog ved Mofibo, Nextory og Bog & idé.

Anmeldt d.

Betina Christiansen Lydboghylden 22092023

Betina Christiansen

Mit navn er Betina og jeg er ejer af Lydboghylden.dk. Jeg har tre års erfaring som boganmelder og hører lydbøger hver eneste dag. Derudover har jeg en kandidatgrad fra Aarhus Universitet.