Hjernesmarte børn

Lyt gratis

Ved Bookbeat i 90 dage (annonce)

Lyt gratis

Ved Podimo i 30 dage (annonce)

Forfatter: Anette Prehn
Oplæser: Anette Prehn
Forlag: People’s
Tid: 4 timer og 57 minutter
Lydbog og e-bog

Beskrivelse

Hjernesmarte børn er en lydbog til dig, der ønsker at blive bedre til at tackle hverdagens udfordringer med børn.

I lydbogen forklarer sociolog Anette Prehn dig, hvordan hjernen fungerer. Det er nemlig vigtigt at vide, hvis du vil opnå bedre kommunikation med dit barn og give dit barn de bedste forudsætninger.

For at få hjernesmarte børn kræver det, at dit barn er omgivet af hjernesmarte voksne. Hvis du vil give dit barn de bedste forudsætninger for at lære nye ting, regulere sine følelser og i det hele taget mestre livet, kræver det, at du forstår, hvordan hjernen fungerer.

I lydbogen Hjernesmarte børn forklarer Anette Prehn hvordan vi kan stimulere hjernen – og særligt børns hjerne. Det forholder sig nemlig sådan, at hjernen er mere formbar, jo yngre vi er.

Ved at kende hjernens spilleregler vil du i højere grad kunne undgå hverdagens små sammenstød.

Du kender helt sikkert til følelsen af magtesløshed, modstand og eskalerende situationer i hverdagen. Disse situationer opstår ofte fordi forældre tackler hjernen forkert. I sidste ende går det udover børnene.

Ved at lytte til Hjernesmarte børn som lydbog, vil du få håndgribelige og brugbare teknikker. Du vil lære, hvordan du kan ændre din kommunikation og reaktionsmønstre.

Anette Prehn præsenterer dig både for hjerneforskning og hverdagseksempler. I sidste ende vil det give dig en langt bedre forståelse for, hvorfor du og dit barn reagerer, som I gør.

Ved at forstå jeres reaktionsmønstre, vil du nemmere kunne gå nye veje og få både din og dit barns hjerne til at spille med.

Anmeldelser

Hjernesmarte børn er en lydbog, der har hjulpet rigtig mange danske familier med at få en mere harmonisk hverdag med færre konflikter.

Kombinationen af hverdagseksempler og forskning er med til at gøre lydbogens indhold utroligt brugbart og nemt at overføre til dit eget liv.

Jeg har endnu ikke selv hørt Hjernesmarte børn som lydbog. Dog kan jeg se, at lydbogen har fået rigtig fine anmeldelser.

Politiken udtaler følgende:

♥︎♥︎♥︎♥︎En række udmærkede og velbegrundede anbefalinger.” – Politiken

Derudover har Hjernesmarte børn også fået rigtig fine anmeldelser ved de danske lydbogsapps. I BookBeats app har både lydbogen og oplæsningen fået hele 4,7 stjerner.

Bedømmelse af bogen

Bedømmelse af oplæseren

Her er et par af de kommentarer, som lydbogen har fået af lytterne:

Hjernesmarte børn lydbog anmeldelser

Alle kommentarerne er positive. Hjernesmarte børn beskrives som en øjenåbner. Den giver samtidig konkrete redskaber til, hvad du skal ændre i din hverdag.

En af lytterne beskriver, hvordan hun har lært at formulere sig bedre overfor sit barn. Dette har resulteret i langt færre konflikter.

Hvis du har børn eller er det mindste interesserede i at blive klogere på, hvordan hjernen fungerer, så bør du helt klart høre Hjernesmarte børn som lydbog!

Lydbogen er oplæst af forfatteren selv og varer kun ca. 5 timer. Du skal derfor ikke investere ret meget af din tid for at blive markant klogere på både dig selv og dit barn.

I sidste ende vil det kunne give jer en langt mere harmonisk hverdag.

Hvor kan jeg lytte til Hjernesmarte børn som lydbog gratis?

Du kan høre Hjernesmarte børn som lydbog gratis i 60 dage ved BookBeat.

Du kan også lytte til Hjernesmarte børn som lydbog ved Mofibo og Bog & idé.

Anmeldt d.

Betina Christiansen Lydboghylden 22092023

Betina Christiansen

Mit navn er Betina og jeg er ejer af Lydboghylden.dk. Jeg har tre års erfaring som boganmelder og hører lydbøger hver eneste dag. Derudover har jeg en kandidatgrad fra Aarhus Universitet.