Den svære kærlighed

Lyt gratis

Ved Bookbeat i 90 dage (annonce)

Lyt gratis

Ved Podimo i 30 dage (annonce)

Forfatter: Christina Copty
Oplæser: Tine Rud
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Tid: 8 timer og 41 minutter
Lydbog og e-bog

Beskrivelse

Er du eller har du tidligere været i et parhold med en narcissist? Måske du blot har en mistanke om, at du har indgået i et narcissistisk parforhold.

Uanset hvad din indgangsvinkel er, vil du kunne få meget glæde af at høre lydbogen Den svære kærlighed – Om narcissisme og parforhold.

I lydbogen gør psykoterapeut Christina Copty dig klogere på narcissisme. Du bliver taget i hånden og guidet til, hvilket tegn du skal være opmærksom på.

Du kender måske til, at din partners tanker ofte er unuancerede og meget sort-hvide. Det samme gælder din partners følelser. Den ene dag bliver du måske behandlet som en prinsesse, mens du den næste dag er en fjende.

Du har helt sikkert også oplevet, hvordan din partner altid får dig overbevist om, at det er dig, der er galt på den. Hvis du har forsøgt at snakke med din partner om jeres parforhold, har du sikkert også opdaget, at I har to meget forskellige opfattelser.

Lyder det genkendeligt?

Hvis svaret er ja, bør du gøre dig selv den tjeneste at høre Den svære kærlighed som lydbog.

Christina Copty er specialiseret i destruktive forhold, herunder narcissisme. I løbet af lydbogen giver hun dig en masse indsigter i, hvad der foregår i hovedet på en narcissistisk person.

Du vil blandt andet høre om, hvilken type opvækst en narcissist har haft og hvad der motiverer narcissisten.

Du vil få masser af råd og redskaber til, hvad du skal gøre, hvis du har været i eller er i et narcissistisk parforhold.

Ved at høre lydbogen vil du også blive klogere på, hvorfor du falder for en narcissist i første omgang.

Anmeldelser

Hvis du har haft en narcissist tæt på dig, så bør du helt klart høre Den svære kærlighed som lydbog.

Narcissten kan være svær at spotte, hvis du ikke ved, hvad du skal kigge efter. I lydbogen får du yderst brugbar hjælp af psykoterapeut Christina Copty.

Det kan være svært at nå dertil, hvor du erkender, at du har været fanget i narcisstens spind. Hvis du formår at komme til denne erkendelse, vil der dog vente dig meget spændende indsigter i Christina Coptys lydbog.

Jeg har ikke selv hørt Den svære kærlighed som lydbog. Den har dog fået rigtig gode anmeldelser af andre lyttere. Det er fortsat en af de mest populære selvhjælpslydbøger om narcissisme.

I BookBeats app har Den svære kærlighed fået 4,7 ud af 5 stjerner. Oplæsningen af lydbogen har også fået hele 4,6 stjerner.

Bedømmelse af bogen

Bedømmelse af oplæseren

Her kan du se et par korte kommentarer fra nogle af lytterne:

Den svære kærlighed lydbog anmeldelser

Andre lyttere beskriver desuden lydbogen som meget velskrevet og lærerig.

Den svære kærlighed bliver beskrevet som meget brugbar både for dig, der har haft en narcissist partner. En lytter skriver dog også, hvordan lydbogen også giver god viden for dig, der har en narcissist i din omgangskreds.

Derudover beskriver flere lyttere, hvordan de er blevet meget klogere på de mønstre og strategier, som narcissister benytter.

Det eneste kritikpunkt går på, at narcissisten i lydbogen bliver omtalt som en mand. Dette kan forstyrre lytteoplevelsen lidt, hvis du har været tæt på en narcissist kvinde. Hvis du kan se bort fra dette, vil der dog vente dig en meget lærerig oplevelse, der i aller højeste grad vil kunne påvirke dit fremtidige valg af partner.

Hvor kan jeg lytte til Den svære kærlighed som lydbog gratis?

Du kan lytte til Den svære kærlighed som lydbog gratis i 60 dage ved BookBeat.

Du kan også høre Den svære kærlighed som lydbog ved Podimo, Mofibo, Nextory og Bog & idé.

Anmeldt d.

Betina Christiansen Lydboghylden 22092023

Betina Christiansen

Mit navn er Betina og jeg er ejer af Lydboghylden.dk. Jeg har tre års erfaring som boganmelder og hører lydbøger hver eneste dag. Derudover har jeg en kandidatgrad fra Aarhus Universitet.