Syv m2 med lås

Lyt gratis

Ved Bookbeat i 90 dage (annonce)

Lyt gratis

Ved Podimo i 30 dage (annonce)

Forfatter: Jussi Adler-Olsen
Oplæser: Githa Lehrmann
Forlag: JP/Politikens Forlag
Tid: 15 timer og 55 minutter
Lydbog og e-bog

Beskrivelse

Syv m2 med lås er tiende og sidste bind i Jussi Adler-Olsens populære serie Afdeling Q.

I denne tiende lydbog følger vi igen Carl, Rose, Assad og Gordon samt mange andre kendinge.

Den berygtede sømpistolsag er i fokus i fortællingen. Det er nu 15 år siden, at sagen blev afsluttet. Siden da har Carl Mørck opbevaret en kuffert på sit loft, der tilhørte hans afdøde makker, Anker.

Carl har ikke skænket kufferten en tanke i flere år. Kuffertens indhold viser sig dog at få fatale konsekvenser for den garvede politimand.

Politiet finder nemlig både stoffer og kontanter i den gamle kuffert. Carl Mørck bliver derfor anholdt og kørt til Venstre Fængsel.

Selvom Carl som følge af sit arbejde som politibetjent burde blive indsat i en isolationscelle, sker dette ikke.

I stedet for bliver han fængslet blandt de andre fanger. Carls liv er derfor i stor fare. Særligt fordi han finder ud af, at en farlig organisation har udloddet en dusør på 1 mio. kr. til den, der slår Carl ihjel.

Der er ikke meget hjælp at hente ved politichefen Marcus Jacobsen. Selvom Rose, Assad og Gordon får besked på ikke at blande sig, kan de ikke lade være.

De går i gang med at finde hoved og hale i sagen. Det viser sig, at de bliver nødt til at tage meget utraditionelle metoder i brug for at rede Carl.

Når du lytter til Syv m2 med lås-lydbogen, vil du langsomt finde ud af, hvordan hollandske bagmænd, narkosmuglere og korrupte personer ved politiet er indblandet.

Der er derfor store kræfter på spil og at lægge sig ud med dem kan i værste fald koste alle livet.

Anmeldelser

Jussi Adler-Olsen er nok Danmarks mest populære krimiforfatter. Hans serie Afdeling Q har lige siden udgivelsen af den første bog opnået stor succes.

Med det nyeste skud på stammen, Syv m2 med lås, er det ingen undtagelse.

Syv m2 med lås skuffer i den grad ikke og er mindst lige så spændingsfyldt som de tidligere bøger i serien.

Når du lytter til lydbogen Syv m2 med lås, kan du derudover forvente et gensyn med alle de karakterer, du kender fra tidligere lydbøger i serien.

Fortællingen er samtidig skrevet med masser af humor og gode plots, som vi kender det fra Jussi Adler-Olsen.

Lydbogen er allerede blevet hørt af tusindvis af danskere. I BookBeats app har Syv m2 med lås fået hele 4,6 ud af 5 stjerner af lytterne. Oplæsningen har også fået flotte 4,7 stjerner.

Bedømmelse af bogen

Bedømmelse af oplæseren

Her er hvad lytterne udtaler om lydbogen:

Syv m2 med lås lydbog anmeldelser

Syv m2 med lås bliver beskrevet som en god og spændende bog, der lever op til Jussi Adler-Olsens tidligere udgivelser i serien.

Derudover roses oplæseren, Githa Lehrmann, der også er oplæser af resten af Afdeling Q.

Hvis du endnu ikke har hørt Syv m2 med lås som lydbog, kan du derfor roligt gå i gang.

Jeg vil dog helt klart anbefale dig at høre de andre lydbøger i Afdeling Q-serien, hvis du endnu ikke har hørt eller læst dem.

Der foregår en del karakterudvikling i serien og samtidig skal du have et kendskab til sømpistolsagen for at få det maksimale ud af at høre Syv m2 med lås-lydbogen.

Hvis du mangler at høre nogle af forgængerne til Syv m2 med lås, kan du dog glæde dig – du har en masse gode lytteoplevelser i vente!

Hvor kan jeg lytte til Syv m2 med lås som lydbog gratis?

Du kan høre Syv m2 med lås som lydbog gratis i 60 dage ved BookBeat.

Du kan også lytte til Syv m2 med lås som lydbog ved Mofibo og Bog & idé.

Anmeldt d.

Betina Christiansen Lydboghylden 22092023

Betina Christiansen

Mit navn er Betina og jeg er ejer af Lydboghylden.dk. Jeg har tre års erfaring som boganmelder og hører lydbøger hver eneste dag. Derudover har jeg en kandidatgrad fra Aarhus Universitet.